2010. augusztus 16., hétfő

Új félév kezdődik!

Kedves Diákok!

Vége a nyárnak, kezdődik az őszi félév a Szuterénben is!
Néhány hír és újdonság következik most, egy kis figyelmet kérünk!


Duliskovich Bazil rajzórái október 5-én, kedden délelőtt indulnak újra, kérünk minden érdeklődőt, hogy még a szeptemberi hónapban jelentkezzék nálunk! A megszokott tus- és akriltechnikákban való tapasztalatszerzésen túl már csak a kortárs tematikákban való tájékozódás okán is érdemes Bazil óráira járni!

Szeptember elejétől új kolléga jelenik meg a Szuterén Stúdióban: Lelkes A. Gergely festőművész szeptember 14-től kezdődően kedd délutánonként ad majd rajzórákat nálunk.
A szokásos rajzi alapozáson és modellrajzoláson túl olyan témákban fog órákat adni, amelyekről eddig alig volt szó: monotípiát és kollázstechnikákat tanulhattok majd az órákon, valamint a tojástempera használatát és a hagyományos táblaképek alapozásait is gyakorolhatjátok ezeken a keddi alkalmakon. Várunk minden érdeklődőt, és kérjük, időben jelentkezzetek be az órákra!


Lelkes A. Gergely festménye, 2008

Másik új kollégánk Szűcs Edit ruhatervező művész lesz, aki az októbertől a Szoba Stúdióban újrainduló textiltervező kurzus vezetését vállalta el. Örömmel üdvözöljük személyében az oktatás és az alkotás területén egyaránt kiemelkedő teljesítményt felmutató művészt!


Bőr-hártya, 2009
Szűcs Edit és Természetes Vészek Kollektíva

A Szoba Stúdióban október elejétől az alábbi kurzusok indulnak majd:
Fotó - Taskovics Dorka és Nánási László
Textiltervezés - Szűcs Edit
Mozgókép-kultúra - Taskovics Éva
Grafikai Tervezés - Juhász Tekla

A beiratkozás szabályait és a 2010. szeptemberétől érvényes tandíjakat a képre kattintva lehet megtekinteni, pdf formátumban.Találkozunk az órákon!

Szigeti Tamás, a Szuterén Stúdió vezetője

Nincsenek megjegyzések: