Rólunk

A Szuterén Stúdió 2009 februárjában nyílt meg azzal a céllal, hogy a képi művészetek iránt érdeklődőknek kínáljon képzési lehetőségeket.

Míg egyfelől a művészeti egyetemekre jelentkező diákok jelentkezésére számítunk, másfelől kifejezett célunk az is, hogy a már képalkotói tapasztalattal rendelkezőknek éppúgy, mint a csupán első vázlataikkal próbálkozó érdeklődőknek szellemi forrást és szakmai felkészítést biztosítsunk a képi kultúra területén.

Tevékenységünkben elsősorban a rajzi képzés szerepel, amely a legegyszerűbb tárgyábrázolási feladatoktól az akttanulmányokon keresztül az egyéni kifejezésmódok kialakításáig vezet. Ezzel párhuzamosan, a tempera, az akvarell- és akril technikák használatát oktatja a Szuterén Stúdió vezetője, Szigeti Tamás festőművész és meghívott kollégái.

A Szuterén Stúdióban készült rajzokból és festményekből rendszeresen katalógus adunk ki, Remekrajz-címen. A katalógus oldalunkról letölthető pdf-formátumban, illetve nyomdai változatában is megvásárolható.

A tanulmányrajz blogon a legfrissebb munkákból látható hetente frissülő válogatás.
A legjobb munkákból rendszeresen kiállítást rendezünk és képeslapokat adunk ki.

A Szuterén Stúdióban 2011-ben és 2012-ben résztvevője volt az Újlipótvárosban rendezett Pozsonyi Piknik rendezvénynapnak.

Nincsenek megjegyzések: