2009. február 26., csütörtök

Változás a beiratkozás módjában!

Kedves Diákok!

Az immár teltházas szerda után lassan kezd megtelni a szombati alkalom is, olyan lelkesen külditek a bejelentkezéseket. Ez jó hír, de így az is világossá vált, hogy az a kötetlen bérletrendszer, amit eredetileg kitaláltunk, mégsem működtethető mindenki megelégedésére.
Ezért úgy változik meg a beiratkozás módja, hogy a Szuterénben csupán az adott hónapra lehet majd befizetni, és azt is feltüntetjük a bérletben, hogy milyen napokon jártok hozzánk.
Ez a változás egyáltalán nem érinti a tandíjakat, mindössze az átláthatóságot segíti, és így Ti is jobban meg tudjátok szervezni a nálunk töltött alkalmakat.
Szeretettel várunk Benneteket a Szuterénben!

Tamás és Bazil


2009. február 24., kedd

Márciusra a szerdai nap betelt!

Kedves diákok!

Úgy alakult, hogy a szerdai napra már nincs több hely márciusban, de a többi napon még bőven elférnek az új jelentkezők. Kérünk Benneteket, továbbra is küldjetek üzenetet, hogy mikor szeretnétek járni, és így elkerülhető, hogy bárki is lemaradjon az órákról!

Szuterén

2009. február 22., vasárnap

A bejelentkezések állása és az új modellek

Kedves diákok!

A márciusi szerda délutánokra már alig van hely, ezért amikor bejelentkeztek, a többi alkalmat is érdemes megfontolni.
A következő péntektől, azaz február 27-től lesz már új modellünk is, aki alternatív színházi táncos, úgyhogy újabb kroki lehetőségekre van máris kilátásunk. A további táncos modellek meghívását most szervezzük, úgyhogy a heti hat alkalomból előreláthatólag háromszor-négyszer jön majd a táncban képzett, mozgáskultúrával rendelkező modell.
Gyertek!

Szuterén

2009. február 21., szombat

tanulmanyrajz.blogspot.com

Nézzétek meg ezt a blogot is, ahol már elkezdtük feltenni a jobban sikerült tanulmányok repróit.
A link a blogon kicsit jobbra található, legfelül, az infók között.

Szuterén

2009. február 19., csütörtök

Vajda Lajos kiállítás március 1-ig!

Ez szerintem mindenkit érdekel!

Nagyon érdemes most elmenni a Nemzeti Galériába, hogy megnézzétek a Vajda Lajos kiállítást. Hamarosan leveszik, úgyhogy sietni kell...
A Képzőről kicsapott, majd Párizst megjárt szürrelista-konstruktivista festő és grafikus, Vajda Lajos művészete kivételesen teljes únióját adja az örökölt-eltanult közép-kelet európai (szerb-zsidó-magyar) és a párizsi út során felfedezett egyetemes képiségnek. Az afrikai faszobrok plasztikája, az azték istenek cifra tollöltözéke és maszkjai, a szerb templomok hosszú árnyai, és a freudi tudatalatti világ képei forrnak és áramlanak a parázsló-fekete szénrajzok növényi formái közt. Meg kell nézni, amíg lehet, aztán úgyis csak a sovány katalógusok maradnak a polcon. Március elsejéig látható.


Vajda Lajos: Ősnövényzet, 1940
szén, papír

2009. február 16., hétfő

Bejelentkezés a Szuterénbe

Kedves Érdeklődők!

Azt szeretnénk kérni mindenkitől, aki járni szeretne hozzánk, hogy egy üzenet (megjegyzés) elküldésével jelentkezzen be nálunk, mivel jelenleg úgy tűnik, a meglévő, alkalmanként rendelkezésre álló tizenkét helyre akár ennél többen is szeretnének beiratkozni.
Ennek megoldására azt találtuk ki, hogy aki komolyan gondolja a dolgot, küldjön nekünk üzenetet, megadva ebben email és mobil elérhetőségét, valamint azt, hogy mikortól és milyen napokon szeretne járni hozzánk.
A beérkező üzenetekre minden alkalommal válaszolunk!
Üdvözlettel

Szuterén

Műtermi fotók

A fotókon Kovács Dávid tanulmányai láthatók.

2009. február 15., vasárnap

Az órarend márciustól

Március elejétől többet leszünk a Szuterénben, mint eddig, íme az új órarend:


Mindenkit szeretettel várunk!

2009. február 7., szombat

Műteremavató képek


A műteremavatón Márkos Albert zenélt nekünk, Orsival.
Ezen a napon elindult a Szuterén, mint rajziskola is, az esti órát Tamás tartotta.
Jövő kedden délelőtt jön Bazil!